Inkoop & Inruil

Inkoop & Inruil

Heeft u iets in te ruilen en/of bent u op zoek naar een mooie tweedehands camera, neem contact met ons op of kom langs in de winkel! 

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw apparatuur, en hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte camera's, objectieven en accessoires op voorraad.

Beoordeling van aangeboden apparatuur kan alleen in de winkel. Neem alles zo compleet mogelijk mee, de lader en laadsnoer, lensdoppen, accu's, kabels etc. Objectieven en andere camera-accessoires komen zeker ook in aanmerking. 
 
Wij taxeren uw apparatuur, doen u een bod en vervolgens kunt u vrijblijvend kiezen of u daar op in wilt gaan of niet.
Er zijn nog heel veel, goed werkende, analoge camera's in omloop, maar helaas is daar in de tweedehandsmarkt vrijwel geen belangstelling voor. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en als u vantevoren even belt kunnen wij vertellen of het de moeite waard is ze mee te nemen naar de winkel.

 

Occasions kopen

Natuurlijk worden al onze occasions grondig nagekeken voordat we deze te koop aanbieden en geeft Fotoprofessional u op elke occasion minimaal 2 jaar garantie. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.