Over Profoto

Welkom bij Profoto. De fotospeciaalzaak met een ruime collectie professionele foto en videoapparatuur. Onze collectie bestaat uit SLR camera's , lenzen , Mft camera's, videocamera's,  flitsers, geheugenkaarten, accu's en meer. Wij maken een nieuwe start onder een nieuwe leiding en kwaliteit, eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verkopen naast nieuwe camera's ook occasions incl. 1 jaar garantie die zorgvuldig gecontroleerd en getest zijn.

Profoto heeft zich gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands camera's, lenzen en accessoires. Alle occasions worden door ons, voor ze in de verkoop gaan, grondig gereinigd en getest. We geven dan ook standaard 1 jaar garantie op onze producten, tenzij anders is aangegeven.Wij zijn gespecialiseerd in degelijke merken zoals Leica, Hasselblad, Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Mamiya en Bronica. Daarnaast hebben we een complete lijn accessoires, van batterijen tot tapes, en van filmlampen tot microfoons. In onze webshop kunt u al onze artikelen bekijken, bestellen en veilig betalen. Onze occasions worden geleverd inclusief de accessoires die wij bij inruil hebben ontvangen. 

Als fotozaak zijn wij voor een groot deel afhankelijk van inkoop en inruil. Dit betekent dat wij altijd opzoek zijn naar nieuwe apparatuur en bereid zijn daar hoge prijzen voor te betalen. Heeft u nog foto- of filmapparatuur liggen waar u van af wilt? Neem het eens mee naar onze winkel, en maak een praatje met een van onze mederwerkers!

Heeft u vragen? Onze professionele, behulpzame en vriendelijke medewerkers helpen u graag telefonisch, via de mail of chat. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij ons in de winkel.